Kerstmarkt Tielrode terug van (even) weggeweest

TIELRODE – De kerstmarkt op het dorpsplein in Tielrode is terug van weggeweest. Carnavalscomité Orde van ’t Veir kreeg zaterdag 14 december daarvoor hulp van enkele verenigingen uit de gemeente. De Sharkys, Partyband Temse, Gommy Bears, Zotter dan Zot, Kettermuitsvrienden, T-Side en de Plakkers.

Nadat de Bellenman van Temse Bart Heynderickx de kerstmarkt opende waren er mini-optredens van de Nederlandstalige coverband CLO. Met gitaar, accordeon, percussie, zang en een vleugje humor brachten zij muziek van ondermeer Boudewijn De Groot, Wim Sonneveld, Bart Peeters, Louis Neefs, The Scene, Gorki en Clouseau,..allen in een ander jasje gestoken. Tussen de optredens door was er ook sfeermuziek.

Meer foto’s, klik hier

 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *