Winterhappening 2019 beleefde topeditie

TEMSE – De Winterhappening 2019 werd een top-editie. Zowel zaterdag als zondag heerste er een gezellige drukte op de Markt. De organisatie kreeg heel wat positieve reacties zowel van bezoekers als van standhouders.

De eerste avond van de Winterhappening lokte heel wat, vooral jeugdige feestvierders, naar de Markt. tijdens de deejayavond zorgde DJ Frank, (bekend van de zomerhit de Summerjam begin deze eeuw red.), na middernacht voor een ware fuifexplosie waarbij de jeugd volledig uit het dak ging tijdens een vet winterfeestje.

Zondag zorgde Filet Pure voor lekkere muziek in de discosfeer. Tussendoor kreeg ook talent uit eigen gemeente een kans op het grote podium: Nicky en Sharon uit Tielrode.

Maar vooral Sergio en de Golden Years Band zorgden voor drukke momenten vlak voor het podium met heel wat ambiance. Zij lokten trouwens vooral een ouder publiek.

“Er zijn drie Sergio’s vertelde Sergio Quisquater: De kok (Sergio Herman red.), de voetballer (Sergio Ramos red.) en het zangerke, dat ben ik”, klonk het. De zanger putte vooral uit zijn hits uit de jaren ’90. en rustige nummers van ondermeer André Hazes.

Na de zanger uit Lubbeek konden de vele aanwezigen dus genieten van 60ies en 70ies hits gebracht door de Golden Years Band. Zij zorgden voor heel wat nostalgie op de Temsese Markt, wat door de aanwezigen bijzonder gesmaakt werd.

“Dit topweekend bewijst dat Temse nog leeft, ondanks wat kwatongen durven te beweren”, glunderde organisator Tommy Van San. “Heel wat bezoekers van ons evenement hebben trouwens ook geen boodschap aan de discussie van de naamgeving van ons evenement. Waarbij een politieke partij er probeert munt uit te slaan en durft beweren dat dit is om sommige bevolkingsgroepen niet voor het hoofd te stoten. Ik ga het nog eens zeggen: Dit is een evenement voor het goede doel, dat toevallig in de kerstperiode valt, omdat dit de periode is van de Warmste Week. Op een kerstmarkt verkoopt men kerstspullen, dat is bij ons niet het geval. Einde discussie.”

Eind volgend jaar alvast de derde editie van de Winterhappening. De juiste datum wordt in januari bekend gemaakt.

Meer foto’s, klik hier

 

Zaterdagavond voor de deejay-avond was vooral de jeugd op de afspraak
Voor het optreden van Sergio was de Markt goed volgelopen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *