Handelsmissie vanuit Temse naar China

Zelfstandige ondernemers uit Temse kunnen meereizen
TEMSE – Van 24 november tot 1 december zal Tony Nai, zaakvoerder van brasserie-restaurant-hotel De Sampan en Taverne-restaurant Kaai 22, weer een handelsmissie met een Temsese delegatie van bedrijfsleiders door een deel van China leiden.

De handelsmissie zal een combinatie zijn van economie, toerisme, business en recreatie.

Zo zal men in Beijing (Peking), een stad met 20 miljoen inwoners, een bezoek brengen aan de Chinese Muur en de Verboden Stad.

Ook een bezoek aan Nanjing staat op het programma. Ten tijde van de Ming-dynastie was Nanjing de hoofdstad van China en tijdens een bezoek aan de stad wordt men daar constant aan herinnerd.

De delegatie zal ook Shanghai (Chinees: 上海; pinyin: Shànghǎi) bezoeken. Het is de grootste stad van China met zowat 23 000 000 inwoners. De gemeente is sinds 2005 een van de vijf steden in China die de status van nationale centrale stad hebben. Tevens is Shanghai qua inwoneraantal de grootste gemeente ter wereld en is het een van de drie grootste metropolen ter wereld.

Suqian is een stadsprefectuur in het noorden van de oostelijke provincie Jiangsu, Volksrepubliek China. Suqian is de zetel van deze stadsprefectuur. De stad heeft meer dan 100.000 inwoners. De stadsprefectuur Suqian heeft meer dan 5 miljoen inwoners.

Bedrijfsleiders of zelfstandige ondernemers uit Temse die interesse hebben om mee te reizen sturen hun contactgegevens door via een privé bericht op de Facebookpagina van Sampan Temse. Tony Nai neemt dan zelf contact op. De plaatsen zijn wel beperkt.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *