Nieuws uit de bibliotheek

bib Temse 2013BIBLIOTHEEKWEEK
De bibliotheekcampagne 2015 staat in het teken van de ‘Verborgen parels’ van de bib: 25 Nederlandstalige titels uit de 21ste eeuw die onterecht onder de radar bleven. Alle leners van de Vlaamse bibliotheken, kunnen tussen 20 september en 16 oktober stemmen voor een boek uit de TOP 25 Verborgen Parels. Op zondag 18 oktober wordt de publieksvoting afgesloten. Iedere stemmer krijgt eind oktober een lees-app met de geselecteerde werken. Gedurende 3 maanden kunnen deze boeken dan gratis gelezen op een tablet.

DONDERDAG 15 OKTOBER
20 u.: Belinda AEBI – Hoe schrijf je een thriller?
Belinda Aebi woont sinds kort in Temse. Zij komt vertellen hoe zij haar thrillers componeert.

ZONDAG 18 OKTOBER 10u-12u30: Verwendag
Zondag 18 oktober houden we onze jaarlijkse verwendag. Wie dan naar de bib komt, wordt extra in de watten gelegd met een hapje en een drankje.

BIBLIOWAAS WEDSTRIJD ‘BLACK – THE MOVIE’
Op 11 november gaat de film ‘Black’ van Adil El Arbi en Bilall Fallah (productiehuis CAVIAR) in première in de filmzalen. De film werd ondertussen bekroond op het festival van Toronto.
De Wase bibliotheken laten deze verfilming van het boek van Waas auteur Dirk Bracke niet zomaar voorbijgaan. Kom naar de bib en doe mee aan de BLACK wedstrijd en maak kans op mooie prijzen waaronder een duo-ticket voor de officiële avant-première (Brussel – 09/11/2015) met een exclusieve ‘meet & greet’ met Adil El Arbi en Bilall Fallah.
De wedstrijd loopt tot 20 oktober, deelnemen kan vanaf 16 jaar.

VOORLEESUURTJE IN OKTOBER
Ben je tussen 5 en 8 jaar? Kom dan in de bib luisteren naar een leuk verhaal van een echte leesfee of leestovenaar!
We verwachten je op woensdag 21 OKTOBER om 14 u. stipt in het zaaltje op de eerste verdieping van de bibliotheek, Oeverstraat 15, Temse.
De voorleesuurtjes eindigen om 15 u. – deelname is gratis.
Org.: Openbare Bibliotheek Temse, 03 710 13 20, bibliotheek@temse.be i.s.m. Integratiedienst en Onderwijsopbouwwerk OCMW Temse

Bibliotheek_Temse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *