Wie wil plantjes verkopen voor Kom Op Tegen Kanker ?

TEMSE – Vriendenkring De Nauwe Band is op zoek naar vrijwilligers. Dit voor het Plantjesweekend van Kom Op tegen Kanker op 13 en 14 september.

“Onze vriendenkring is 27 jaar geleden opgericht in navolging van het oudercomité van de jongensschool Hollebeek”, vertelt Rudy Bredael van De Nauwe Band. “Eenmaal onze jongens van de school moesten wij ook afscheid nemen van het oudercomité. Daar de sfeer er zo goed in zat, besloten wij om een Vriendenkring op te richten om samen te blijven, maar er moest één goed doel bijkomen.”

En zo is de Vriendenkring 25 jaar geleden in het Plantjesweekend t.v.v Kom op Tegen Kanker (KOTK) gestapt.

“Dit jaar is het dus voor de 25ste maal dat we onze plantjes aan de man/vrouw gaan brengen en dit op vrijdag 13 en zaterdag 14 september”, schetst Bredael. “Maar door de vakantieperiode en uitbreiding van het aantal warenhuizen waar wij een standje mogen zetten, komen we zo stilaan vrijwilligers tekort. Daarom doen we een oproep aan alle Temsenaars die een paar uur over hebben om mee onze plantjes te verkopen.”

Meer info bij Rudy Bredael: 0479 68 13 34 od via mail rudy.bredael@skynet.be

 

 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *