Internationale belangstelling voor Bierfestival

TEMSE -VELLE – Doordat de weergoden het Bierfestival in Temse-Velle gunstig gezind waren, ’s voormiddags viel de regen met bakken uit de lucht, werd dit jaar alweer de kaap van de 1000 bezoekers gehaald.

“Het was een succesvolle editie en ondanks de dreigende wolken rond zes uur hebben we het droog gehouden”, aldus Frank Van Steenberghe van De Objectieve Kaaischuimers. “Alle standhouders en de kaaischuimers zijn tevreden naar huis gegaan. We kregen zelfs een delegatie van de Zuid-Koreaanse televisie over de vloer met interesse in ons festival en de bieren. Binnenkort dus Temse-Velle beroemd tot in Zuid-Korea.”

Meer foto’s, klik hier

Het bierfestival wekte zelfs belangstelling van een televisieomroep in Zuid-Korea

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *