Lekker Actief met Okra Temse

TEMSE – Sinds maandag 4 maart gaat OKRA Temse Centrum “Lekker Actief”.Gedurende 12 weken zullen de ruim 60 deelnemers aan de activiteiten-reeks “Lekker Actief” ééns per week samenkomen. Tijdens die samenkomsten worden oefeningen aangeleerd, individueel aangepast aan de mogelijkheden van elke deelnemer.

“Bedoeling is dat ze daarmee thuis aan de slag gaan en zo de weg vinden naar een gezondere en actieve levensstijl”, aldus Eddy Van Acker, PR veranwoordelijke van Okra Temse. “Lekker Actief bestaat uit een gevarieerd, wetenschappelijk onderbouwd programma van oefeningen om je conditie te verbeteren, tips om langdurig zitten te mijden en een luik voeding. Enkel al het kunnen herkennen van gezonde of minder-gezonde ingrediënten op verpakkingen maakt een levensgroot verschil.”

Advies van een voedingsdeskundige maakt dan ook deel uit van het draaiboek dat door OKRA-nationaal, in samenwerking met de KU Leuven tot stand kwam.

“Eens te meer zorgt OKRA er voor dat een groep 55-plussers, zeg niet ouderen, een ontspannende, plezante en actieve periode tegemoet gaat”, stelt Van Acker.

In samenwerking met de Vlaamse overheid, Sport Vlaanderen, KU Leuven, Vlaams Instituut Gezond Leven, CM, CM Thuiszorgwinkel en DVV.

Iedereen, ook niet-leden mogen gerust een kijkje komen nemen. Afspraak op bijna elke maandag tot 13 mei om 14:00u in het CM Huis Amelberga, Oeverstraat 7 in Temse.

Meer foto’s, klik hier
Meer info   vind je hier

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *