Staaltjes vakmanschap in de feestzaal van het gemeentehuis

TEMSE – Voor de negende keer kon men in de feestzaal van het gemeentehuis een meccano-expo gaan bekijken. Vooral leden van de Meccano Gilde Nederland en enkele liefhebbers uit eigen land waren naar Temse afgezakt om hun pareltjes te tonen.

De Gilde telt 600 leden, waarvan 20 uit België. Eén van die 20 was en is de gangmaker achter de organisatie in Temse: Jan Bressinck, zelf een gedreven en bedreven meccanobouwer. Meerdere leden combineren de meccano met elektr(on)ische kennis en kunde. Jan Bressinck zelf stak uren werk in het identiek nabootsen van een reclameflyer voor het montagespeelgoed uit de jaren ’60.

Meer foto’s, klik hier

Jan Bressinck zelf stak uren werk in het identiek nabootsen van een reclameflyer voor het montagespeelgoed uit de jaren ’60.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *