REDACTIONEEL: Politieke fracties zetten tandje bij…

TEMSE – Op 14 oktober moeten we weer naar de stembus voor ondermeer de gemeenteraadsverkiezingen. Ook in Temse draait de verkiezingsmolen nu al op volle toeren. Op openbare activiteiten en evenementen worden steeds meer en meer politieke mandatarissen gespot.

De partijen zelf halen alles uit de kast om in de kijker te lopen bij de modale burger (lees: de potentiële kiezer).

De voorbije weken organiseerde Open VLD gespreksavonden/ontmoetingsavonden in de centrumgemeente en de deelgemeenten waar burgers vragen konden stellen of waar ze problemen aan de kaak konden stellen bij de liberale vertegenwoordigers onder het motto: Open VLD luistert, want uw mening is belangrijk

Ook TESAMEN, de politieke organisatie waar sp.a Temse deel van uitmaakt, organiseert komende weken discussiemomenten over diverse onderwerpen.

Tijdens de wekelijkse markt op vrijdag 30 maart kregen de bezoekers paaseitjes van de lokale Vlaams Belang fractie. Iets wat de partij wel ieder jaar rond Pasen doet. Zij kwamen naar de burger met de slogan: Vlaams Belang legt je geen windeieren…

Komende zondag tijdens de doortocht van de Ronde Van Vlaanderen op Temse-Velle zet ook de CD&V afdeling een tandje bij. Als men een foto deelt van het event op hun Facebookpagina kan men zelfs een fiets winnen.

Wat is het volgende ? Een auto ? een huis ?…: 🙂

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *