Het Zomert ook dit jaar weer onder den Toren

Net als vorige jaren worden ook nu in augustus beiaardconcerten georganiseerd op de Markt. Zij vinden plaats op dinsdag 4, 11, 18 en 25 augustus, telkens om 20 u. Bij slecht weer wordt er uitgeweken naar de feestzaal van het Gemeentehuis.

DSC_9048 Het beiaardconcert wordt verzorgd door de beiaardiers Joannes Thuy  en Jos D’Hollander. Nieuw dit jaar is dat het beiaardconcert wordt  aangekondigd met een sonnerie van trompetten op de pui van het  gemeentehuis.

Deze sonnerie wordt door een aantal Temsese muziekverenigingen  gebracht zijnde: Brassband Steendorp, Sint- Cecilia Tielrode en HOT  Temse.

Aansluitend op het beiaardconcert volgt er een optreden van Temsese  zangers/muzikanten.
4 augustus: The Empathy
11 augustus: Sax-o-four
18 augustus: The Fun Managers (met special guest)
25 augustus: Harmonie Orkest Temse (HOT)

Ook dit jaar is het mogelijk een bezoek te brengen aan de beiaard. Er wordt verzameld om 19.15 u. aan de trappen van het gemeentehuis. Reserveren is noodzakelijk want de plaatsen zijn beperkt tot een 10-tal personen per avond.
Opgelet: Tijdens het concert wordt de Markt gedeeltelijk afgesloten.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *