Mohamed Mahouk is Mister Adventure Benelux 2018

TEMSE/OUDENAARDE – Zaterdag 9 december werd in Salons Mantovani Oudenaarde de 22-jarige Mohamed Mahouk uit Temse verkozen tot de Eerste Mister Adventure Benelux 2018.
Mister Adventure Benelux 2018 Mohamed Hamouk uit Temse

Na een spannende race werd Mohamed uitgeroepen tot winnaar uit 12 finalisten zowel uit België als Nederland. Hiermee sleepte Mohamed de hoofdprijs van 2500 euro in de wacht en een ticket van naar de Manhunt International verkiezing waar hij volgend jaar in november ons land mag vertegenwoordigen.

Tevens werd Mohamed verkozen door zijn mede-finalisten als Mister Sympathie.

1ste Runner Up werd Yordi Martens uit het Nederlandse Tilburg. Yordi mag ook op zijn beurt Nederland vertegenwoordigen op de Manhunt International, ook behaalde hij de titel van Mister sms-voting. 2de Runner Up werd Stef Guidee uit Tielt (West-Vlaanderen). Didier Peeters uit Horst (Nederland) werd uitgeroepen tot Mister Fotogeniek.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *