Doornstraat afgesloten voor rioleringswerken

TEMSE – De Doornstraat zal komende week drie dagen afgesloten zijn voor een rioolaansluiting

Aan de Doornstraat 16A dient een rioolaansluiting voorzien te worden. De werken worden uitgevoerd van maandagochtend 27 november tot en met woensdag 29 november door de gemeente Temse.  De Doornstraat zal daardoor ter hoogte van de werken volledig afgesloten worden voor alle verkeer.
Enkel (brom)fietsers en voetgangers worden langs de werken geleid.

Ook lokaal verkeer blijft mogelijk vanuit de Gewestweg N16 en Velle tot aan de werken aan de Doornstraat 16A. Een lokale omleiding is voorzien via de Gewestweg N16 – Hoogkamerstraat – Eigenlostraat – Eigenlo in beide rijrichtingen.

Omwille van de werken zal er op die dagen ook geen busbediening kunnen voorzien worden in de Doornstraat.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *