POLITIE. Dieven gevat, snelheidsresultaten,intoxicaties, dronken fietser en voertuig over kop.

logo Politie Kruibeke-TemseDieven gevat
In de nacht van zaterdag 11 juli op zondag 12 juli werd een bewoner in de Molenstraat te Temse opgeschrikt door lawaai. De jongeman zag een man weglopen in de tuin. Hij maakte zijn moeder wakker en deze stelde vast dat er een laptop en het voertuig werden gestolen. Er werd door PZ Kruibeke-Temse bijstand ingeroepen van de omliggende korpsen. Een ploeg van de PZ Hamme trof de verdachte aan in een steegje tussen Korte gewinden / Broekstraat in Tielrode. Een 36-jarige man, zonder woonplaats (B.H) werd gearresteerd.
Het voertuig werd teruggevonden op de Antwerpse Steenweg. Er werd in de woning waar de verdachte verblijft, nog een tweede verdachte aangetroffen, een 45-jarige man uit Temse (B.J). Tevens trof men in de woning een cannabisplantage aan.
Beiden werden voorgeleid bij de onderzoeksrechter in Dendermonde en werden aangehouden.
Er zal verder onderzocht worden of de verdachten in aanmerking komen voor de recente diefstallen in de omgeving van Tielrode.

Snelheidsresultaten

Flitspalen kapelstraat – Gelaagstraat

93 372 gecontroleerde voertuigen 66 geflitst snelheid 2 roodlicht

Intoxicaties
In de Doornstraat werd een voertuig onderschept ter controle. Uit de ademanalyse bleek dat de 45 jarige bestuurster uit Temse (D.M.K) iets teveel had gedronken. Haar rijbewijs werd voor 3 uren ingehouden.
In de Kruibekestraat te Kruibeke diende een 46 jarige man uit Kruibeke eveneens zijn rijbewijs af te geven voor 3 uren. Hij had teveel gedronken.

Dronken fietser
In de Kapelstraat te Temse reed een 36 jarige man uit Rupelmonde (S.T) tegen 2 geparkeerde voertuigen. De fietser werd gewond aan de knie. De man legde een positieve ademtest af. Uit de ademanalyse bleek dat de fietser 2,18 promille alcohol in zijn bloed had.

Voertuig over kop
In de Blindstraat reed een 24 jarige man uit Antwerpen (B.G) tegen een verlichtingspaal en het voertuig belandde op zijn dak. Hij kon zelf uit zijn voertuig geraken. Betrokkene werd lichtgewond.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *