Bekende artiesten te gast in Temse

Coverband Bulsjevism met ondermeer Ben ‘Blokken’ Crabbé bracht grandioos concert in ’t Schrijverke

TEMSE – De voorbije weken – en ook komende maanden – waren – en zullen weer – een aantal bekende artiesten de weg vinden naar Temse. Niks bijzonders maar toch wel leuk om weten.

Het cultuurseizoen is ook in Temse in volle gang. Tot de lente van volgend jaar staan er elke week weer diverse optredens, theaterstukken, matinee’s, vertellingen, aperitiefconcerten en nog veel meer op het programma. Niet enkel in theaterzaal Roxy maar ook op diverse andere locatie’s.

Daarbij werden ook bekende artiesten, stand up comedians en acteurs/actrices geprogrammeerd.

Zo zijn ondermeer Juul Kabas, Joost Van Hyfte, Clara Cleymans, Herr Seele, Lilianne Saint-Pierre en nog vele anderen de komende weken en maanden te zien en te horen in Temse met hun respectievelijke show of theaterstuk.

Meer info hierover ( en de volledige programmatie) via www.cultuurcentrumtemse.be

Naast het gemeentelijk cultuuraanbod zijn er ook regelmatig diverse privé initiatieven waar BV’s te gast zijn in de gemeente.

Zo waren de voorbije weken presentator/acteur Adriaan Van den Hoof (voor een réunie van een TV-programma) en ook zanger Stijn Meuris (voor een privé optreden) in Temse.

Afgelopen weekend organiseerde kaffee ’t Schrijverke dan weer, onder het mom van Oktober = Rocktober, een concert van coverband Bulsjevism met ondermeer Ben ‘Blokken’ Crabbé als drummer van dienst. Wij gingen even de sfeer opsnuiven.

Ook de komende weken staan er in ’t Schrijverke nog enkele optredens gepland.

Meer foto’s, klik hier
F
ilmpje volgt…

David Piedfort, Ben Crabbé en Bart Buls zetten het Schrijverke in vuur en vlam

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *