Temsese wordt de helft van dj duo 2Empress

TEMSE/ANTWERPEN – Temse krijgt er alweer een BV bij. Sinds afgelopen weekend is de Temsese Tatjana De Vliegher (26) de helft van het DJ duo 2Empress die internationaal scoren met hun dj-sets.
De Temsese Tatjana De Vliegher (l.) vervangt vanaf heden Charline Vandergeeten bij 2Empress (foto (C) Facebook)

Wissel van de wacht bij het Antwerpse dj-duo 2Empress: Charline Vandergeeten gooit de handdoek in de ring. Opvallend: Charline was even getrouwd met Dieter van Daele, de manager van de band, maar dat huwelijk was geen lang leven beschoren. Dieter vroeg Charline in het voorjaar van 2016 ten huwelijk – een aanzoek dat ook te zien was in The Sky Is the Limit – en het stel trouwde een half jaar later, maar na nog geen jaar scheidden ze alweer. Toch heeft dat naar eigen zeggen niets te maken met de exit van Charline. “Ze heeft voluit gekozen voor haar andere passie, de paardensport. Door het internationale succes van ­2Empress was dat niet meer te combineren”, klinkt het.

Justine Szpringer wordt vanaf nu bijgestaan door Tatjana De Vliegher, die u misschien kent als dj Jana. Tatjana is schoonheidsspecialiste en heeft samen met haar schoonzus een nagelsalon in Temse.

“Nu er nieuwe shows in Azië aankomen zal ik even geen gelnagels kunnen zetten”, vertelde ze in Het Laatste Nieuws. Tatjana is getrouwd met dj Grigor Mundo ook een geboren en getogen Temsenaar.

Op 13 Oktober staat 2Empress op de Nacht van de Hamse Jeugd op de site van sporthal Meulenbroek in Hamme

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *