POLITIE. Ongevallen met gewonden

Verkeersongeval met gewonde
Kruispunt N 16 – Hoogkamerstraat
Op het kruispunt van de Hoogkamerstraat en de N16 kwamen twee voertuigen met elkaar in aanrijding. Eén bestuurder kwam uit de Hoogkamerstraat – Temse centrum en draaide op het kruispunt links af op de N16 in de richting van Sint-Niklaas. De andere betrokkene, rijdend in de Hoogkamerstraat en komend uit richting Sint-Niklaas stak het kruispunt over, rijdend in richting Temse-centrum.
De bestuurder en één inzittende van het afdraaiend voertuig werden voor verzorging overgebracht naar AZ Nikolaas.

Kind aangereden op Cauwerburg
Kinderen zijn op het voetpad aan het spelen: duwen en trekken. Tijdens het spel komt een kind op de rijbaan terecht op het moment dat een auto naderde. Het kind werd daardoor aangereden en voor verzorging overgebracht naar het ziekenhuis.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *