Parkfeesten startten overdonderend…

Elke woensdag in juli organiseert JOC De Nartist en de gemeentelijke jeugddienst ook dit jaar de Parkfeesten. Een gratis en gevarieerd muziekaanbod voor jong en oud in het Scheldepark van Temse.

Op woensdag 1 juli gaf men het startschot met Dynamo Zjosss. Deze Antwaarpse folkpopgroep zorgde voor heel wat ambiance. Met meer dan 500 aanwezigen was het eerste concert dan ook meteen een schot in de roos.

Op woensdag 8 juli (vanaf 19 u.) brengt Who The Fab een hommage aan de laatste plaat van The Beatles.
Lekker rustig in het gras genieten van de zon en goede muziek zodat je helemaal fit bent voor het volgende optreden. Want In Your Honor brengt daarna het iets zwaardere werk en zorgt voor fantastische covers van The Foo Fighters. Beroemd en berucht in heel het Waasland en zonder twijfel de beste Dave Grohl van België!

Woensdag 15 juli (vanaf 19 u.) staan er drie groepen paraat. Starten doet men met Scattering Walrus. Een Sint-Niklase popgroep die elk jaar een kerstsingle uitbrengen. Zouden ze die ook in de zomer spelen?

Als tweede band staat Slow Pilot op het podium. Niet te onderschatten jong talent. Uitgenodigd door Jef Neve in Café Corsari en door Sarah Bettens tijdens de Radio 1 sessies.

De afsluiter van die avond is Monster Youth. Hun eerste plaat werd in maart voorgesteld in De Casino in Sint-Niklaas en sindsdien gaat het alleen maar bergop. Na het grote Vestrock in Hulst komen ze naar Temse. Hun concept is simpel: rocken, veel spelen en snel geld verdienen. No-nonsense rock – ‘n – roll van de bovenste plank.

Het laatste Parkconcert woensdag 22 juli is er eentje met stijl. Vanaf 15 uur zijn er leuke ouderwetse volksspelen en het hypermoderne vikingKubb.
Wie gewoon wat wil chillen. Ook welkom natuurlijk. Onder de rustgevende reggaevibes van DJ Jahpletton kan iedereen zich lekker amuseren zoals je zelf wil. Daarna is het nog een laatste keer feest met 2 Ché Deejays! Maar niet zoals je hen kent. Zij draaien zwoele zomerse platen zodat we met z’n allen de laatste zweetdruppels uit ons lijf kunnen shaken…

Meer foto’s, klik hier

DSC_1093

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *