Buurtbewoners Burmtiendestraat fietsen, smullen en dansen tijdens 13de buurtfeest

TIELRODE – In de Burmtiendestraat in Tielrode organiseerde men het eerste weekend van augustus voor de dertiende keer een straatfeest. In de beginjaren werd het jaarlijks georganiseerd, de laatste jaren slechts om de twee jaar. Plaats van het gebeuren was een tent van zowat 50 meter lang op het deel tussen de Kerkstraat en Hofstraat.

Op vrijdagavond was er een After Work drink waarbij men gezellig kon babbelen bij een drankje en tapas aan de zomerbar
Zaterdag organiseerde het straatcomité een gezinsfietstocht van 20 kilometer met zowat 45-tal deelnemers, jong en minder jong. Men reed tot aan Mirabrug over de Durme op de grens van Hamme/Waasmunster, waar even gepauzeerd werd met een drankje.

Vanaf 15u was er gebak voor iedereen waarbij de buurtbewoners hun gebak deelden met iedereen.
’s Avonds was er nog een apero @de zomerbar en een bbq met 225 eters, waarvan een 30-tal kindermenu’s . Men kon smullen van een vlees – en groentenbuffet aangevuld met een dessertenbuffet verzorgd door de Vleeshoeve.

Later op de avond was er ook een tombola waarbij iedereen prijs had. Elke deelnemer kreeg 1 lotje (inbegrepen in de prijs van de BBQ) en kreeg in ruil een goed gevulde zak met diverse prijzen. Daarnaast werden er ook nog een afzonderlijke tombola met enkel ‘hoofdprijzen’ georganiseerd.

Als special attractie was er een demo-optreden van Dansschool Het centrum, gevestigd in de schuur op de hoek van de Burmtiendestraat en de Hofstraat.
Ook aan de kinderen was gedacht. Zij konden zich uitleven op twee springkastelen van Batospring.be.

Er was heel veel ambiance … tot na middernacht !

Meer foto’s, klik hier

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *