Feestjaar 125 jaar basisschool Temse-Velle op gang geschoten

TEMSE – VELLE – Op vrijdag 17 maart werd het feestjaar rond het 125-jarig bestaan van basisschool Temse-Velle opgestart.

“De leerlingen werkten 14 dagen rond de school van vroeger en nu en hebben hiervoor een aantal uitdagingen tot een goed einde moeten brengen”, aldus directeur Geert Drumont. “Die 2 weken werden afgesloten met een heuse Fata Morgana. Eerst was er de verwelkoming door bellenman Gerard Vercauteren, gevolgd door de zogenaamde ‘Moekes Run’. Daarna mochten alle klassen hun uitdaging voorstellen op de gemeentelijk kiosk, die voor de gelegenheid opgesteld stond op het kerkplein van Velle. Zo moesten bijvoorbeeld de leerlingen van L6 25 oldtimers naar de school krijgen…”

Meer foto’s, klik hier

DSC_2474

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *