Nacht van de Ondernemer laat Temsese ondernemers uit de bol gaan

Zaterdag 30 Mei organiseerde Ondernemend Temse vzw voor de zevende keer de Nacht van de Ondernemer. Het werd een superfeest met een verrassingsoptreden van Willy Sommers.

Lokale economie ondersteunen
De vereniging is opgericht door bedrijfsleiders uit Temse die de belangen van de lokale economie, en in het bijzonder van ondernemingen uit Temse, op een positieve wijze mee willen verdedigen en ondersteunen.

Net zoals de voorbije jaren was de place to be de loods van de Koninklijke Temse Watersport Vereniging, op de Zaat.

‘We hadden nog tien procent meer inschrijvingen dan vorig jaar’, glunderde mede-organisator Philippe Van Robaeys. ‘Zo kwamen we op 500 feestvierders. De maximum capaciteit voor deze locatie.’

Verrassingsoptreden
In een schitterend aangeklede en stijlvolle omgeving, werden de aanwezigen vergast op een receptie en aansluitend een galadiner met drie buffetten.

Nadien mocht presentator van dienst Christof De Leeuw iedereen warm maken voor een verrassingsoptreden van Willy Sommers, gevolgd door een afterparty met DJ. De Vlaamse charmezanger, die ondertussen 44 jaar op de planken staat, liet het publiek uit de bol gaan met al zijn grootste hits.

Meer foto’s, klik hier

Ondernemend Temse ging uit zijn dak met de grootste hits van Willy Sommers
Ondernemend Temse ging uit zijn dak met de grootste hits van Willy Sommers

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *