Kim en Eveline strijden voor titel prins carnaval 2017

TEMSE – Met een kroegentocht werd ook in Steendorp en Temse de officiële start van het carnavalsseizoen gegeven. Voor de prinstitel 2017 in Temse zijn er twee kandidaten.
prins-carnaval-verkiezing-2017
Iedereen is welkom op de prinsverkiezing

Kim Raeymaekers (40) was enkele jaren geleden al prins carnaval en wil nu een nieuwe gooi doen naar de titel. Ik wil dolgraag Keizer carnaval worden en daarvoor moet ik driemaal tot prins verkozen worden”, legt Kim uit. Daarom neem ik dit jaar opnieuw deel aan de verkiezing. Kim is verzekeringsmakelaar maar daarnaast staat alles in het teken van carnaval. Ik leef voor het carnaval”, stelt Kim. “ Men leeft maar één keer.Er is al genoeg miserie in de wereld, carnaval is leute en plezier maken en dat moet blijven.”.

De opponent van Kim Raeymaekers is Eveline Claus (21) Zij woont in Tielrode en volgt les in het Provinciaal Centrum voor Volwassenenonderwijs (PCVO), campus Lokeren. “Hopelijk ben ik in februari afgestudeerd als administratief bediende “, hoopt Eveline. “Carnaval is een sociaal gebeuren, Het mooie is dat men heel wat mensen leert kennen en heel want vrienden maakt dankzij het carnaval. Ik ben ook nog al competitief ingesteld Daarom mijn deelname voor de verkiezing.”
Enkele jaren geleden was Eveline heel sportief.
“Ik speelde tafeltennis en koerste ook maar door omstandigheden kon dat niet meer. Nu is carnaval vieren mijn grootste en enige hobby. Ik denk dat we aan elkaar gewaagd zijn maar ik kan niet meer doen dan mijn best. Hopelijk komt er veel volk naar de prinsverkiezing en kunnen we er een leuk feestje van maken.”

Komende zaterdag 19 november vindt in JOC De Nartist de verkiezing plaats van prins carnaval Temse 2017.

kandidaten-prins-carnaval-temse-2017
Eveline Claus en Kim Raeymaekers vooraan op de foto als kandidaten voor de prinstitel 2017

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *