Hevige regenval zorgt weer voor modderstroom in Tielrode

TIELRODE – Net zoals enkele weken geleden, tijdens de Dorpsfeesten in Tielrode, werd zondagmiddag 26 juni een deel van de Heymanstraat in Tielrode, door de hevige regenval, herschapen in een modderlandschap.

Omdat brandweerpost Temse prioriteit moest geven aan een dakbrand in Temse, sprongen de collegas van brandweerpost Waasmunster bij om een deel van de smurrie, ter hoogte van de Kerkstraat, aan Medische Huis Roomakker, op te kuisen. Later kwam dan een ploeg van Temse ter plaatse om de modder even verderop, ter hoogte van het kapsalon, te verwijderen. Ook nu, net zoals enkele weken geleden,  liep het buitenzwembad van de kapperszaak weer vol modder.

Meer foto’s, klik hier

Modderstroom Tielrode 26 06 2016

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *