POLITIE. Intoxicatie, ongeval, woninginbraken en diefstal uit voertuig

logo Politie Kruibeke-TemseIntoxicatie
In de nacht van 4 juni werd het rijbewijs van een spookrijder op de N16 onmiddellijk ingetrokken voor 15 dagen. De vrouw (K.K.) legde een positieve ademtest af.

Ongeval met gewonden
Op 4 juni omstreeks 16u00 was er een aanrijding tussen een motorrijder en een auto in de Beekstraat te Kruibeke. De 39-jarige motorrijder (E.E.) voerde een manouver uit waarbij hij frontaal op een tegenligger botste. Hij werd zwaargewond overgebracht naar het ziekenhuis. Zijn motor werd getakeld.

In de namiddag van 5 juni is er een aanrijding geweest tussen 2 fietsers en een wagen. Eén van de fietsers (V.D.E.L.) werd overgebracht naar het ziekenhuis voor verzorging. Alle partijen legden een negatieve ademtest af.

In de ochtendspits van 6 juni is er rond 07u00 een aanrijding geweest tussen 2 voertuigen op de oprit van de N16 richting Sint-Niklaas. Bij het invoegen zijn beide voertuigen met elkaar in aanrijding gekomen. De 49-jarige bestuurster (W.V.R.) werd lichtgewond overgebracht naar het ziekenhuis. Haar voertuig was niet meer rijvaardig en diende te worden getakeld. Beide partijen legden een negatieve ademtest af.

Woninginbraken
In de nacht van 4 op 5 juni werd er in de Arthur van Daelestraat te Temse ingebroken in een woning langs het zijraam. Er is nog geen nadeel gekend.

Op 5 juni werd in de Florent Beeckxlaan te Temse ingebroken in een woning. De achterdeur werd opengebroken. Er werd niks gestolen.

In de Burgemeester Achiel Heymanstraat te Temse werd er op 5 juni ingebroken. De dader(s) hebben eerst gepoogd de verandadeur op te krijgen, wanneer dit niet lukte hebben ze het badkamerraam opgebroken. Er is niks gestolen.

Er is een inbraak geweest in de Blindstraat te Temse. Toen de verdachte(n) de achterdeur niet open kregen hebben ze een zijraam geforceerd. Er is nog geen nadeel gekend.

Diefstal uit voertuig
Op 5 juni is er in de Meersstraat te Temse ingebroken in een voertuig. Er werd een Ipod gestolen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *