Danté en Marlies zijn jeugdbelleman en jeugdbellevrouw 2016

Toch heel wat kinderen op de kaai ondanks regenweer

TEMSE – Ondanks het regenweer waren zondag 22 mei toch heel wat kinderen op de afspraak, op de Wilfordkaai, voor de jaarlijkse Speelkaai. Enkel de kleuters waren niet zo talrijk aanwezig.

Naast twee toonmomenten van het jeugdensemble van Harmonie Orkest Temse (HOT) was er traditioneel ook de verkiezing van de Jeugdbelleman en jeugdbellevrouw. Bij de jongens waren er 4 kandidaten. De meisjes waren beter vertegenwoordigd met 6 deelneemsters voor de titel.

Speelkaai 2016_1
Danté Taboh en Marlies Van Hoecke wonnen de verkiezing

Danté Tantoh (7) (op blote voeten !!! ) en Marlies Van Hoecke (11) werden door de jury bestaande uit schepen van Jeugd Debby Vermeiren (CD&V), schepen van Toerisme, Franky De Graeve (CD&V), voorzitter van Toerisme temse Rita Heerwegh en Lut Willockx, lid van Toerisme Temse verkozen tot Jeugdbelleman en – vrouw 2016.

Danté loopt school in St-Petrus in Bazel en speelt ondermeer baseball. “Ze vroegen mij om deel te nemen aan de verkiezing, en omdat ik moeilijk nee kan zeggen heb ik dat maar gedaan”, klonk het bij de guitige jongeman.

Marlies woont in Tielrode en gaat naar school in De Vrije Basisschool. Twee jaar na haar broer Maarten werd zij verkozen bij de meisjes. Eén van haar hobby’s is carnaval vieren, als lid van carnavalsvereniging de Greffels uit Elversele. Daarnaast volgt ze ook les aan de tekenacademie.

Meer foto’s, klik hier

Speelkaai 2016_2

2 gedachtes over “Danté en Marlies zijn jeugdbelleman en jeugdbellevrouw 2016”

  1. Klein rechtzettingske, het is Danté Tantoh en niet Danté Taboh….
    Als fiere mama willen we dat het juist is hé.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *