‘De Wereld van Korneel’, komend weekend in Elversele

De Wereld van Korneel 2016 flyerIn het kader van de week van de amateurkunsten (WAK) wordt komend weekend in de Emiel Naudts-zaal in Elversele de muzikale vertelling “de wereld van Korneel” opgevoerd.

Een tiental muzikanten (piano, stemmen, kopers, fluiten, contrabas en slagwerk) en Bart Plouvier als verteller brengen het levensverhaal van Korneel uit de pen van Bo Hofman en de muzikale registers van Nadia Vanhese. Het wordt een gespeeld, gezongen en verteld geheel, niet echt een sprookje, maar toch…

Meer info: www.facebook.com/De-Wereld-van-Korneel

Wie graag nog een zitplaats veilig stelt mag nog reserveren op concert.korneel@telenet.be of via 0472 904 700.

De Wereld van Korneel 2016

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *