Erfgoeddag op zondag 24 april, ook in Temse

Erfgoeddag_logo_rituelenOp zondag 24 april vindt de 16de editie van Erfgoeddag plaats, ditmaal rond het thema ‘Rituelen’. In Temse zetten verschillende erfgoedverenigingen hun deuren open voor het brede publiek. Samen bieden ze 8 boeiende erfgoedactiviteiten aan.

Benieuwd naar wat er op Erfgoeddag in Temse te beleven valt?

Op de gemeentelijke website vindt u een overzicht van de activiteiten in Temse

In het Waasland worden samen een 30-tal gratis activiteiten aangeboden. De Erfgoedcel zorgde voor een programmakrant met een overzicht van de activiteiten in de deelnemende gemeenten Beveren, Kruibeke, Lokeren, Sint-Gillis-Waas, Sint-Niklaas, Stekene, Temse, Waasmunster en Zwijndrecht.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *