POLITIE. Ongeval met gewonde/intrekking rijbewijs en intoxicatie

Ongeval met glogo Politie Kruibeke-Temseewonde – intrekking rijbewijs
Woensdagavond 13 april rond 20.40 uur belandde een 31-jarige man uit Sint-Niklaas (C.S) met zijn voertuig tegen een verlichtingspaal op de N16. Volgens een getuige had de man al enkele rode verkeerslichten genegeerd op de gewestweg komende uit de richting van Bornem. De man legde een positieve ademtest af. Uit de ademanalyse bleek dat de man 1,52 promille alcohol in zijn bloed had. Zijn rijbewijs werd onmiddellijk ingetrokken voor 15 dagen. De man werd lichtgewond.
Intoxicatie
Tijdens een controle op de N41 werd het rijbewijs van een 45-jarige man uit Dendermonde (D.K.H) ingehouden voor 6 uren. De man had 1,02 promille alcohol in zijn bloed.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *