Komend weekend groot boksgala in sporthal Temsica

TEMSE – Komend weekend op 1 en 2 juni organiseert Boxing Club Temse opnieuw een groot boksgala in de sporthal Temsica.

“Op zaterdag 1 juni openen de deuren om 15.00 uur voor de weging en de staredown waarbij de boksers elkaar intimiderend aankijken”, vertelt Brigitte Caura. “Om 17.00 uur beginnen de eigenlijke boksmatches. Er worden 15 kampen gespeeld van elk 3 ronden.”

“Onze vijf eigen nationale kampioenen zijn natuurlijk present waaronder de grote belofte Samson Tedros die geselecteerd is voor de Europese kampioenschapen”, stelt Marouan Ben Alita. “Daarnaast staan ook meerdere grote namen op de affiche met ondermeer boksers van het nationale team van België zoals Idris Leganese uit Temse, Josias, Murdalov, Narjis, Emmely en Yassine Arfa.”

“De korte, vinnige matches staan garant voor spanning en spektakel ook voor wie niet echt thuis is in de sport”, aldus Ahmed Chentuf. “Zondag is het aan de beurt aan de jongeren. Vanaf 14.00 uur worden een 20-tal korte wedstrijden uitgevochten tussen onze jeugd en jongeren uit gans België . Die namiddag is de inkom zeer laagdrempelig gehouden en richten we ons vooral op gezinnen.”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *