Tapasrestaurant Cinco verhuisde naar definitieve stek

TEMSE – Tapasrestaurant Cinco, tot vorig weekend gevestigd in het pand van de Gulden Cop op de hoek van de Markt en de Kasteelstraat, slaat een nieuwe weg in. Vanaf heden is Markt 28, het voormalige pand van Oosters restaurant De Sampan, de definitieve locatie waar men voortaan kan genieten van mediterraanse gerechten. Zaakvoerders Luc en Nancy moesten snel schakelen om een nieuwe locatie te vinden doordat bij een brandweerinspectie de keuken in het oude pand werd afgekeurd.

“Het contract van het hoekpand van de Gulden liep af en door brandweerperikelen moesten we op zoek naar een nieuwe locatie voor ons restaurant”, vertelt Luc Suy. “Na enkele gesprekken met Tony Nai, eigenaar van het pand van De Sampan kwamen we al vlug tot een overeenkomst. Vanaf heden is dit onze definitieve stek voor ons tapasrestaurant. En positief is dat we maar 50 meter van onze oude locatie zitten.”

De voorbije weken werd het interieur van het voormalige Oosters restaurant aangepakt om een mediteraanse sfeer te creëren. “En daar zijn we goed in gelukt, we krijgen heel wat positieve commentaren”, klinkt het.

Service coupe

Nu de verhuis een feit is past men bij Cinco de openingsuren aan.

“Op maandag en dinsdag zijn we gesloten maar van woensdag tot zondag pakken we voortaan uit met een lunchkaart”, vertellen de zaakvoerders. “Van 11.30 uur tot 14 uur kan men dan ook komen genieten van onze tapasgerechten. We hanteren alle openingsdagen een ‘service coupe’ waarbij we naast de middagshift ook ’s avonds open zijn van 17.30 tot 23 uur.”


Ook de eigenaar van het pand, en zaakvoerder van het bovenliggende Temse Hotel Tony Nai, is in de wolken met de verhuis.

“Twee jaar geleden moest ik door personeelsproblemen de Sampan sluiten maar deze nieuwe invulling door Luc en Nancy geeft het pand een serieuze meerwaarde”, stelt Tony Nai. “Een extra troef is dat Luc en Nancy ook gaan zorgen voor ontbijt voor de hotelgasten die verblijven in mijn hotel. Dit is dus duidelijk een win/win voor ons beiden.”

Info: www.copacinco.be

Het voormalige pand van de Sampan is vanaf heden de definitieve stek van Cinco
vlnr.: eigenaar Tony Nai, zaakvoerders Nancy Engels en Luc Suy
De nieuwe zaakvoerders verzorgen ook het ontbijt voor de hotelgasten van het bovenliggende hotel

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *