21 meldingen voor afsteken van vuurwerk bij de overgang van oud naar nieuw.

Verschillende GAS-pv’s opgesteld

TEMSE/KRUIBEKE – De politie van de zone Kruibeke-Temse heeft bij de overgang van oud naar nieuw in totaal 21 meldingen gekregen in verband met het afschieten van vuurwerk, iets dat in de hele provincie verboden is. Er werden verschillende GAS-pv’s opgesteld.

Intrekking rijbewijzen

Op de Krijgsbaan was er, de ochtend van nieuwjaarsdag een aanrijding tussen twee voertuigen. Eén van de bestuurders, een 50-jarige man uit Kruibeke, legde een positieve ademtest af. Uit de ademanalyse bleek dat de man 1,56 promille alcohol in zijn bloed had. Zijn rijbewijs werd onmiddellijk ingetrokken voor 15 dagen.

In de Vrijheidsstraat werd een voetgangster aangereden, de 78-jarige vrouw uit Temse werd met lichte verwondingen overgebracht naar het ziekenhuis. De bestuurder, een 22-jarige man uit Temse, legde een positieve speekseltest af. Hij reed onder invloed van drugs. Zijn rijbewijs werd onmiddellijk ingetrokken voor 15 dagen.

In de Vrijheidstraat werd een 78-jarige voetgangster aangereden
door een bestuurder onder invloed van drugs (C) Google Streetview)

Woninginbraak

Er werd ingebroken in een woning in Hermelgem Temse. De bewoners stelden bij terugkomst vast dat de voor- en achterdeur openstond. Er werden juwelen gestolen.

Vuurwerk

De politiezone Kruibeke-Temse heeft in totaal 21 meldingen ontvangen inzake afschieten van vuurwerk. “De eerste melding was rond 17 uur”, stelt commissaris Katty De Bruyn. “De piek was tussen 00.00 en 2.00 uur. De locaties waren over heel het grondgebied van Temse en Kruibeke. Op twee plaatsen konden nog personen worden aangetroffen. Er werden een aantal GAS-pv’s uitgeschreven.”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *