Vanaf 2024 meer voordelen voor houders van de Sleutelpas

TEMSE – Het gemeentebestuur van Temse breidt vanaf 1 januari het aantal kortingsmogelijkheden voor houders van een Sleutelpas fors uit. Vanaf 2024 heeft de Sleutelpas nog meer voordelen.

Een Sleutelpas is een persoonlijke kortingskaart om deel te nemen aan vrijetijdsactiviteiten in Temse”, licht schepen voor sociale zaken Bart Van Geyt (Open VLD) (foto) toe. “De Sleutelpas was er al voor inwoners die recht hebben op verhoogde tegemoetkoming, inwoners die recht hebben op leefloon of inwoners die een schuldbemiddeling, budgetbeheer of budgetbegeleiding hebben. Vanaf 1 januari komen daar nu ook pleegkinderen- en gasten die in een pleeggezin verblijven bij”, aldus nog de schepen. “We zijn niet voor niets erkend als Pleegzorggemeente.”

Meer voordelen

Het voordeel van de korting op de schoolfacturen via de Sleutelpas werd uitgebreid met kinderen die naar het bijzonder onderwijs gaan buiten Temse en leerlingen uit het secundair in Temse. Ook Vita Scheldebad werd opgenomen, een Sleutelpashouder kan tot 150 euro per jaar terugkrijgen op zwembeurten. “Bij de evaluatie van de Sleutelpas merkten we enerzijds dat er een aantal doelgroepen uit de boot vielen. Anderzijds is er een grote vraag naar korting bij Vita Scheldebad. Met deze extra voordelen bieden we een oplossing”, besluit de schepen.

Vanaf 2024 zullen de aanbieders van Sleutelpaskorting herkenbaar zijn door de speciaal ontworpen sticker. (bron: HN/Ivan Elegeert)

Alle verdere info via www.temse.be/sleutelpas.

Het gemeentebestuur van Temse breidt vanaf 1 januari het aantal kortingsmogelijkheden voor houders van een Sleutelpas fors uit.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *