Herman Brys met zijn muzikale vrienden in theaterzaal Roxy

TEMSE – Op vrijdag 1 en zaterdag 2 december palmt Herman Brys samen met zijn muzikale vrienden opnieuw theaterzaal Roxy in, voor het goede doel. Exact 10 jaar na de eerste editie brengen ze een verrassende greep uit de pop- en rockgeschiedenis.

Net zoals toen is de spilfiguur en gastheer van de avond Herman Brijs. Hij is tegenwoordig vooral bekend als leadzanger van 50 Tinten Brijs en The Sugar Free Daddies, en uiteraard als kroegbaas van ’t Schrijverke.

15 vrienden

Herman & zijn vrienden nemen jullie mee op een reis doorheen songs die hen nauw aan het hart liggen en dit met de getalenteerde steun van lokale helden en bekende vrienden. Verwacht je aan een verrassende greep uit de pop- en rockgeschiedenis.

“Het is inderdaad tien jaar geleden dat we voor de eerste keer in de Roxy stonden”, stelt Herman. “Toen deden we drie avonden en waren ondermeer Guy Swinnen van The Scabs en Mitta Van der Maat enkele van de muzikale vrienden die langskwamen. “Op de twee avonden samen zal ik zowat 15 vrienden verwelkomen. Daarvoor zijn we trouwens al volop aan het repeteren.”

Goede doel

Het initiatief is geheel belangeloos en de volledige opbrengst zal naar de goede doelen Make A Wish en Kom Op Tegen Kanker vloeien. Tickets kosten 20 euro en zijn te bestellen via deze link.

Snel zijn is trouwens de boodschap want voor beide avonden zijn al zowat de helft van de tickets de deur uit.

Herman Brys staat op 1 en 2 december met zijn muzikale vrienden in theaterzaal Roxy

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *