Wielerbelangen Velle in de wolken met succes van koersdag

TEMSE-VELLE – De wielerdag van Wielerbelangen Velle afgelopen dinsdag 15 augustus was een groot succes. Zowel renners als toeschouwers kwamen massaal afgezakt naar Velle. De organisatie was danig in de wolken.

“Onze koersdag dinsdag was een ongelooflijk succes”, klinkt het. “Zowel bij het kampioenschap van Temse voor inwoners als de 2e GP burgemeester Hugo Maes konden we genieten van een prachtige wedstrijd onder een stralende zon. De vele toeschouwers maakten het plaatje compleet zodat we moe maar voldaan de kermis van Temse-Velle konden afsluiten.”

Chris Bressinck nam deel aan de bewonerskoers met een fiets uit 1927

Als bestuur danken we alle renners, sponsors en toeschouwers om aanwezig te zijn, maar vooral onze medewerkers die mee aan de kar trekken.

Het Kampioenschap van Temse voor bewoners met 45 deelnemers werd gewonnen door Bert De Gendt. Hij haalde het in de spurt voor Toon De Bruycker van de Temse Trappers en Cedric Koppen.

Bij de wedstrijd van Elite zonder Contract en U23 met 69 deelnemers ging de winst naar de Nederlander Rico Van Damme. Hij won de spurt voor de Australiër William Kirkham. Niels Vandyck werd derde.

In maart volgend jaar organiseert Wielerbelangen Velle een wedstrijd voor nieuwelingen.

Meer foto’s, klik hier

Volledige uitslag van de Bewonerskoers, klik hier
Volledige uitslag van de kermiskoers, klik hier


Het podium van de bewonerskoers
Het podium van de Elite z. Contract en U23

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *