POLITIE. Intrekking rijbewijs en snelheidscontroles

1260 euro boete voor Amerikaanse na positieve ademtest

Een 33-jarige Amerikaanse vrouw werd tijdens een verkeerscontrole in de Steendonkstraat in Temse betrapt op het rijden onder invloed van alcohol. Zij legde een positieve ademtest af. Uit de ademanalyse bleek dat zij 2,14 promille alcohol in haar bloed had. Haar rijbewijs werd onmiddellijk ingetrokken voor 15 dagen. Aangezien betrokkene geen woonplaats heeft in België, diende ze onmiddellijk 1260 euro te betalen.

Tegen boom – intrekking rijbewijs

Een 51-jarige vrouw uit Temse was met haar voertuig in de Jagerstraat in Sint-Niklaas tegen een boom gereden en was doorgereden naar huis. Het kapotte voertuig werd opgemerkt. De Vrouw legde een positieve ademtest af. Uit de ademanalyse bleek dat de vrouw 2,02 promille alcohol in haar bloed had. Haar rijbewijs werd onmiddellijk ingetrokken voor 15 dagen.

Snelheidscontroles

Bij snelheidscontroles in Temse in de Dorpsstraat en Kapelstraat werden 1389 wagens gecontroleerd. Daarvan reden 174 chauffeurs te snel.
In de Heirstraat in Kruibeke werden 125 van de 601 gecontroleerde wagens geflitst.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *