Garry Hagger eregast tijdens 33ste Dorpsfeesten Tielrode

TIELRODE – Dit weekend organiseert men in Tielrode voor de 33ste keer de Dorpsfeesten. Een jaarlijks terugkerend evenement met rommelmarkt, optredens en folklore.

De festiviteiten vinden twee dagen lang plaats op het dorpsplein.

Op zaterdag is er vanaf 12 uur rommel – en vintagemarkt op de Antwerpse Steenweg.

De officiële opening van de feesten vindt plaats om 14.30 uur aan het oud gemeentehuis, dit met belleman Bart Heynderickx en de harmonie St-Cecilia Tielrode. Om 19 uur is er zaterdagavond een optreden van Tielrodenaar Djeego.

Garry Hagger mag zaterdag in ‘zijn’ Tielrode nog eens zijn verjaardag vieren
(C) garryhagger.be)

De eerste dag van de feesten staat vooral in het teken van de verjaardag van Garry Hagger. Hij werd onlangs 60 lentes jong of zoals hij zelf graag zegt: “drie maal twintig”.

De uitgeweken Tielrodenaar zal vanaf 20 uur optreden met zijn live band… en misschien heeft de organisatie wel een verjaardagsverrassing in petto voor Gert ?

Na het optreden is er op zaterdag een afsluitende fuif in sporthal Tilroda en café De Kroon.

Op zondag mag de Koninklijke harmonie St-Cecilia de spit afbijten, waarna er optredens zijn van Giovanni & Peggy Christy en de 12-koppige band Bluesy Muloosy uit Lochristi.

Sergio mag zondag het Dorpsplein in vuur en vlam zetten

Om 19 uur is het de beurt aan The Beast van Lubbeek… , zanger en tv-persoonlijkheid Sergio, om het vuur in de lont te steken. Daarna mag de rockcoverband Green Onions de dorpsfeesten in schoonheid afsluiten.

Een gans weekend lang houdt het tekenatelier opendeur in het oud-gemeentehuis.
Voor de kids is er zowel zaterdag als zondag doorlopend kindergrime, glittertatoos en ballonplooien.


Organisatie Dorpsfeesten: Ski – en bootclub De Durme, KV De Sharkys, eetcafé De Brabander, sportcafé Tilroda, eet – en praatcafé De Kroon met de steun van het lokaal bestuur.

De Dorpsfeesten vinden plaats op het Dorpsplein
(archieffoto 2019)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *