Feesten voor het goede doel met 50 Tinten Brijs in JOC De Nartist tijdens ‘Winterhappening Bis’

Uitgesteld optreden van de Winterhappening ’22 aan de vooravond van feestdag

Tickets in voorverkoop in kaffee ’t Schrijverke of online via wintertemse@gmail.com

TEMSE – Woensdag 17 mei, de dag voor de feestdag van O.L.H. Hemelvaart, pakt de organisatie van de Winterhappening ‘Voor het Goede Doel’ in samenwerking met de gemeente in JOC De Nartist uit met ‘Winterhappening Bis’. Dit met de Temsese coverband 50 Tinten Brijs met Herman Brys.

Eind vorig jaar zagen zij, tijdens de Winterhappening op de Markt, door het winterweer hun optreden in het water vallen. Het nieuwe optreden moet extra geld generen voor Supernils vzw, het goede doel waarvoor de organisatie van de Winterhappening zich inzet.

Het weekend van 17/18 december 2022 kon men op het marktplein eindelijk nog eens een volwaardige editie van de Winterhappening organiseren.

“Maar dat was buiten de weergoden gerekend”, vertelt organisator Tommy Van San “Het programma op zaterdag met dancedj’s kon, ondanks de vriestemperaturen, wel nog doorgaan maar het avondprogramma op zondagavond werd genekt door de weergoden. Doordat het marktplein herschapen was in het ijspiste beslisten we in samenspraak met de muziekband, de gemeente en de brandweer om het optreden van 50 Tinten Brijs af te blazen.”

Correct behandeld

Omdat de opbrengst, voor het goede doel door het gedeeltelijk annuleren van het programma minder was dan de vorige jaren stelde Herman Brys van 50 Tinten Brijs voor om een nieuw optreden te plannen in JOC De Nartist, in het voorjaar met een kleine inkomprijs. (lees verder onder de afbeelding)

“We zijn eind vorig jaar door de organisatie van de Winterhappening heel correct behandeld geweest”, stelt Herman Brys, cafébaas én leadzanger van 50 Tinten Brijs. “Ook al kon ons optreden door het winterweer niet doorgaan, we zijn correct betaald geweest. Daarom heb ik toen meteen voorgesteld om een datum te zoeken voor een nieuw optreden. daardoor kwamen we uit op woensdag 17 mei. Dan is mijn café gesloten, (café ’t Schrijverke aan de Guido Gezelleplaats red.) en de dag nadien is het een betaalde feestdag voor velen.”

Goede doel

Daardoor zal 50 Tinten Brijs het beste van zichzelf geven op woensdagavond 17 mei in JOC De Nartist. Voor alle duidelijkheid dus de avond voor de feestdag. Zo kan men lekker uit de bol gaan aan het begin van het verlengde Hemelvaartweekend.

“Om extra geld in het laatje te brengen voor ons goede doel vzw Supernils, een organisatie die zich inzet voor het mentale welzijn van patiënten met leukemie. vragen we 5 euro in voorverkoop en 7 euro aan de kassa”, klinkt het. Na het optreden is er nog een afterparty met dj.”

“Graag wil ik nog even benadrukken dat de drankjetons die aangekocht zijn tijdens de Winterhappening vorig jaar ook die avond nog geldig zijn”, besluit Van San.

Voorverkooptickets zijn te koop bij Herman Brys in kaffee ’t Schrijverke of online via wintertemse@gmail.com.

Woensdag 17 mei: 50 Tinten Brijs @JOC De Nartist ten voordele van vzw Supernils.

Deuren gaan open om 20 uur, het optreden is voorzien rond 21.30 uur. Daarna is er nog een afterparty met DJ gepland.

Info over het goede doel, klik hier

Zij zorgen woensdagavond voor een feestje ‘zonder weerga’
vlnr.: Herman Brys (50 Tinten Brijs), organisator Tommy Van San,
schepen van Feestelijkheden Debby Vermeiren (CD&V)
50 Tinten Brijs zorgen voor ambiance met hun goede-doel-optreden in JOC De Nartist

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *