Rijbewijs kwijt na positieve speekseltest

Intrekking rijbewijs

Tijdens een patrouille werd in de Eupenlaan in Temse een lichte vrachtwagen aan de kant gezet. De 21-jarige bestuurder uit Niel legde een positieve speekseltest af. Zijn rijbewijs werd onmiddellijk ingetrokken voor 15 dagen.

Intoxicatie

Tijden een verkeerscontrole in de Kasteelstraat in Temse legde een bestuurder uit Temse een positieve ademtest af. Uit de ademanalyse bleek dat de man 1,38 promille alcohol in zijn bloed had. Zijn rijbewijs werd ingehouden voor 6 uren.

256 chauffeurs geflitst tijdens controles

De politie van de zone Kruibeke-Temse heeft de voorbije dagen snelheidscontroles gehouden op verschillende plaatsen. Het meeste aantal overtredingen was er op de N16 waar 173 chauffeurs tegen de lamp liepen op een totaal van 1.103 voertuigen.

Er werd ook gecontroleerd in de Azalealaan. Daar reden 18 bestuurders te snel op een totaal van 70 gecontroleerde voertuigen. In de Gebroeders Van Raemdonkstraat werden 15 van de 79 wagens geflitst en in de Hogenakkerstraat waren er 5 overtredingen op een totaal van 40 gecontroleerde voertuigen. Op de Nieuwe Baan in Bazel tot slot werden 45 van 320 gecontroleerde chauffeurs geflitst.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *