SANTA’S BALLs schenkt opbrengst van Kerstfuif aan goede doelen

Op 24 december vorig jaar organiseerde Santa’s Balls voor de tweede keer een Kerstfuif voor het goede doel in JOC De Nartist .
Ondertussen werd de opbrengst geschonken aan drie goede doelen.

“Deze fuif is ontstaan uit de bereidwilligheid van enkele leden van JOC De Nartist, en bood zo een alternatieve uitgaansmogelijkheid voor de jongeren op kerstavond, daar dit zeker welkom was door het wegvallen van de kerstfuif van BBC Gloryboys Temse in de Leeuwerck”, aldus Nicola De Cock (foto)  van JOC De Nartist. “in samenwerking met ons jeugdhuis zorgden Yannick Gils, Wannes Borghgraef, Samuel Goossens, Tine Bredael, Hans Verbeke, Jonas Boel, Miel Borghgraef en enkele andere vrijwilligers voor een totale winst van 2017.62 euro”.

Het geld gaat rechtstreeks naar drie verschillende goede doelen : 1017.62 euro gaat naar ‘Bednet’, 500 euro naar ‘North Sea Chefs’ en 500 euro naar ‘OKAN klassen Dendermonde’.

“Jongeren scharen zich wel vaker achter projecten ten voordele van goede doelen, en dat is mooi om te zien”, stelt De Cock. “De Jeugddienst van Temse ziet dit maar al te graag gebeuren en hoopt dan ook dat initiatieven zoals deze kerstfuif zich kunnen blijven herhalen in de toekomst”.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *