KSV Temse vraagt geen licentie aan

De voorbije dagen stonden in het teken van de licentieaanvraag voor volgend seizoen. Na rijp overleg heeft het clubbestuur van KSV Temse beslist dat het geen licentie aanvraagt om volgend seizoen in de eerste amateurliga uit te komen.

KSV Temse_2016Tijdens de nieuwjaarsreceptie zowat een maand geleden was gezegd dat men wel een licentie ging aanvragen.

“Onze club wil geen stappen overslaan in zijn groeiproces. Dan denken we in de eerste plaats aan de jeugd die nu interprovinciaal speelt en dan op een hoger nationaal niveau zou moeten starten in alle uithoeken van het land. Dit in combinatie met de extra-sportieve redenen die ons momenteel boven het hoofd hangen, waardoor eigen investeringen aan het stadion of andere noodzakelijke infrastructuur uit den boze zijn”, klinkt het bij het bestuur.

“Op het sportieve vlak lost ons eerste elftal momenteel zeker en vast de verwachtingen in. Wij zijn er dan ook van overtuigd dat enkele spelers ontgoocheld zullen zijn met deze beslissing. Op lange termijn is het soms echter beter om even ter plaatse te trappelen en nadien een sterke stap voorwaarts te zetten. Daarom ook dat KSV er alles aan zal doen om ook volgend seizoen wederom een seizoen te realiseren aan de top van het klassement. Op deze manier heeft de club nog een jaar extra om alle tekortkomingen en hiaten op te vullen. Wij hopen alvast dat iedereen deze visie mee zal ondersteunen en vanaf morgen zijn steentje zal bijdragen om hieraan mee te werken”.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *