POLITIE. Aanrijding met vluchtmisdrijf, sturen spijts verval, diefstal autobanden en woninginbraken.

logo Politie Kruibeke-TemseAanrijding met vluchtmisdrijf
Zondagavond 7 februari rond 21 uur was er een aanrijding met vluchtmisdrijf in de Hoogkamerstraat te Temse.
Een voertuig week af van zijn rijbaan en reed frontaal in op een tegenligger. Het aanrijdend voertuig nam de vlucht. Een patrouille kon het voertuig een eindje verder aantreffen. In het voertuig zat een 33-jarige bestuurder (J.D) en een 45-jarige passagierster (W.B) Beiden waren in dronken toestand. De bestuurder had geen rijbewijs. Het parket werd ingelicht, betrokkene zijn voertuig werd inbeslaggenomen.  Beiden werden opgesloten in de cel ter ontnuchtering.
In het aangereden voertuig werd de bestuurder, een 40-jarige man uit Sint-Niklaas (DC.J) en zijn kindje lichtgewond.

Intoxicatie – sturen spijts verval – Voertuig in beslag
Tijdens een verkeerscontrole op de Haasdonkse Steenweg in Temse werd een zwalpend voertuig onderschept. Een 49 jarige man uit Temse (D.B.L) legde een positieve ademtest af. Uit de ademanalyse bleek dat de man 3,09 promille alcohol in zijn bloed had. De man kon geen rijbewijs voorleggen omdat de dag voordien zijn rijbewijs door onze dienst al was ingetrokken voor 15 dagen wegens alcoholintoxicatie. Het parket werd ingelicht. Betrokkene zijn voertuig werd inbeslaggenomen.
Een 32 jarige vrouw uit Sint-Nikaas (V.D.S.L) diende haar rijbewijs af te geven voor zes uren. De vrouw legde een positeive ademtest af,uit de ademanalyse bleek dat ze 0,84 promille alcohol in haar bloed had.

Diefstal autobanden
Op een bedrijventerrein in de Burchtstraat te Kruibeke werden er in het totaal 21 vrachtwagenbanden gestolen en een accu. De draad van de omheining werd doorgeknipt.

Woninginbraken
Er werd ingebroken in een woning op Sweigers Noord te Temse. Er werd een raam van de garage opengebroken. De woning werd doorzocht. Er werd geld, een tablet en laptop gestolen.

Op de Parklaan in Temse werd er ingebroken in een woning. Via de voordeur werd de woning betreden. In de woon- en slaapkamer werden kasten doorzocht. Er werd een sierwapen gestolen en de autosleutels.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *