Kapsalon Hairtist Academy pakt vanaf heden ook uit met luxe-baardverzorging

Kapsalon en Italiaanse delicatessenzaak Pure Italy werd op korte tijd een begrip in Temse

TEMSE – Ruim twee jaar geleden, net voor het uitbreken van de coronapandemie, openden Yannick Mass en Benito Traas twee zaken in één aan de Kasteelstraat 28.

Respectievelijk kapsalon Hairtist Academy en de Italiaanse delicatessenzaak Pure Italy. – Ondertussen zijn beide zaken op korte tijd een heus begrip geworden in Temse. En nu is het tijd voor een uitbreiding, althans in het kapsalon.

“Vanaf donderdag 19 mei voegen we bij Hairtist Academy nieuwe behandelingen voor heren toe aan ons menu”, verklapt Yannick. “We gaan een samenwerking aan met Christoph Raman van barbershop Mister Raman. Elke donderdag zal Jordy van @misterraman en @thenewevolutionbarber tijdens de dag heren onder handen nemen voor een knipbeurt, scheerbeurt of baardverzorging, en dit in pure luxe. Hij wordt als het ware dé barbier van Hairtist Academy !!!”

Barbershop Mister Raman zorgt bij Hairtist voortaan op donderdag voor luxe-baardverzorging

“Voorlopig is dit enkel op donderdag van 9.30 tot 19 uur, maar als het nieuwe concept een succes wordt zullen we de uren uitbreiden. en ook op andere dagen baardverzorging aanbieden in ons salon.”

Iedereen welkom

“Uiteraard blijft het kapsalon ook tijdens de huidige geldende uren open, daarbij blijf ik dames en heren op donderdagavond, vrijdagavond en zaterdag de beste haarverzorging aanbieden. De samenwerking met @misterraman op donderdag is een uitbreiding voor ons mannelijke klantenbestand.”

Als men terugblikt op de voorbije twee jaar is men bij Hairtist Academy bijzonder tevreden.

Jordy van Mister Raman zal voortaan elke donderdag instaan voor luxe-haar – en baardverzorging

“Ondanks het fei dat er in Temse heel wat kapsalons zijn bereiken we continu nieuw cliënteel”, stelt Yannick Massin. “Iedereen is welkom bij ons, zonder veel poespas.”

Naast het pand van Hairtist Academy kan men terecht bij Pure Italy de klassezaak voor Italiaanse delicatessen.

Geslaagde combinatie


Je haren laten verven of genieten van een heerlijke knipbeurt en tussendoor heerlijke Italiaanse delicatessen shoppen? Of een lekker broodje eten na een ontspannende behandeling? Dat kan met het unieke concept van Benito en Yannick. Pure Italy en Hairtist Academy zitten onder één dak. Heel verschillend, maar toch wél een geslaagde combinatie. Nu al meer dan twee jaar in de Kasteelstraat.


“Toen we hier twee jaar geleden onze traiteurszaak en kapsalon openden hadden we nooit gedacht dat ons concept zo zou aanslaan in Temse”, glundert”, Benito Traas, de partner van Yannick. “Maar nu blijkt dat we een uniek concept op poten hebben gezet. Onze zaken zijn aan de straatkant twee aparte gebouwen, maar vloeien achteraan samen in één ruimte. En dat is net onze sterkte.”

Mooie aanvulling

“Klanten van het kapsalon komen in de winkel afrekenen en bestellen bijkomend lekker Italiaans. In de andere richting maken klanten van Pure Italy dan weer een afspraak bij de kapper. Als dit twee aparte panden waren, volledig gescheiden door een muur, zou dit niet gewerkt hebben. Want dan was er zeer zeker een vorm van drempelvrees.”

En de aankomende samenwerking met barbershop Mister Raman is een mooie aanvulling op het huidige concept.

“Er was echt wel vraag van onze klanten om deze uitbreiding te realiseren” stelt Benito. “De behoefte in Temse voor een luxe-barbier is er wel degelijk. Daarom hebben we de koppen bij elkaar gestoken en dit is er uit gekomen. Trouwens uniek in Temse is dat de kapperzaak op donderdag en vrijdag open is tot 22 uur. Dit is uniek in Temse en ver daarbuiten. Klanten kunnen eerst nog op het gemak thuis eten en daarna naar de kapper komen. Ook voor klanten die laat moeten werken is dit bijzonder handig. Daar gaan we zeker niet mee stoppen.”

Een afspraak maken bij kapsalon Hairtist Academy voor zowel dames als heren doet men bij voorkeur online via deze link. Of telefonisch via: 0468 18 38 61

Openingsuren Hairtist Academy:

Donderdag 9.30 – 22.00 uur
Vrijdag 18.00 – 22.00 uur
Zaterdag 9.00 – 18.00 uur

“Vanaf 19 mei pakken we elke donderdag uit met luxe-baardverzorging dankzij de samenwerking met Christoph Raman van barbershop Mister Raman”, vertelt Yannick Massin

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *