Boompjes geplant voor het geboortebos aan Walbogaard en op de Roomkouter

TEMSE/STEENDORP – Dit voorjaar worden in Temse op vijf verschillende locaties geboortebossen aangeplant. Kinderen geboren tussen 2016 en 2018 kunnen een boom aanplanten. De gemeentelijke Groendienst nodigt de driejarigen uit, maar ook de kinderen van de twee voorbije, geannuleerde edities worden niet vergeten. In Tielrode richt de actie zich naar kinderen geboren tussen 2019 en 2021.

Net zoals enkele weken geleden in Temse centrum werden er zaterdag 12 maart weer boompjes aangeplant voor het geboortebos, ditmaal aan Walbogaard, in de buurt van Hollebeek, en op de Roomkouter in Steendorp.

“Op Walbogaard werden boompjes geplant op een stuk grond waar voor de grote rioleringswerken, die daar enige tijd geleden plaatsvonden, groen en bomen moest wijken om een aantal collectoren te plaatsen. Er waren maar liefst 111 kinderen ingeschreven die samen met ouders en grootouders 400 boompjes konden planten.

Op de Roomkouter in Steendorp waren 44 kinderen met hun familie op de afspraak. Daar kreeg het plantgoed een plaats vlakbij het fonkelnieuwe Speelfort.

Meer foto’s, plantactie Steendorp: Klik hier

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *