Parkeren in Kasteelstraat aan Scheldebad wordt herbekeken

Voegangersbrug in Rik De Rycklaan wordt binnenkort in gebruik genomen

TEMSE – Vorige donderdag 13 januari werd de voetgangersbrug tussen de nieuwe parking aan de Rik De Rycklaan en de toegang richting Vita Scheldebad geplaatst. Momenteel bekijkt men of de parkeerplaatsen in de Kasteelstraat aan het zwembad kunnen blijven bestaan.

“De komende twee weken wordt de parking verder afgewerkt”, aldus Lieve Truyman, schepen van Mobiliteit en Openbare Werken (N-VA). “De toegang van en naar de voetgangersbrug en verlichting die nog geplaatst moet worden.  Ook dient er nog een trap geplaatst te worden van de parking naar de Kasteeldreef.”

“Het parkeren zelf in de Kasteelstraat, tussen het rondpunt en de ingang van het Vita Scheldebad wordt, herbekeken”, stelt de schepen. “Onze diensten zijn hiermee bezig.”

00

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *