Helena Van der Gucht wint Provinciaal Kampioenschap kogelstoten.

Van der Gucht 2016TEMSE – Helena Van der Gucht uit Temse is sterk begonnen aan het indoor atletiek seizoen. Zij behaalde afgelopen weekend de eerste plaats op het Oost-Vlaams Provinciaal Kampioenschap kogelstoten in de topsporthal in Gent.

Helena stootte de kogel 14.23 meter ver in haar derde poging. Deze prestatie is goed voor de negende plaats op de Belgische ranking aller tijden.

Deze goede start geeft haar de motivatie om op de ingeslagen weg verder te gaan. Dit na een moeilijk en bewogen 2015. Ambitieus zoals ze is hoopt Helena te kunnen bevestigen op het komende Vlaams en Belgisch kampioenschap. Daar hoopt Helena niet enkel haar sterkte concurrentes achter zich te houden maar haar afstand nog te verbeteren naar 14.75 meter.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *