Vriendenkring De Nauwe Band verkoopt weer plantjes voor Kom Op Tegen Kanker

TEMSE – Komend weekend is het terug plantjesweekend ten voordele van Kom-Op-tegen-Kanker. Voor de 27ste maal trekt Vriendenkring De Nauwe Band Temse samen met enkele vrijwilligers de kar voor de goede doel actie.

“Wij starten onze plantjesverkoop op vrijdag 17 september op de wekelijkse markt en aan enkele grootwarenhuizen”, stelt plantjesteam-verantwoordelijke Rudy Bredael. “En ook op zaterdag 18 september doen we met enkele vrijwilligers dat nog eens over aan enkele grootwarenhuizen in Temse.

Rudy Bredael (3e van links) samen met enkele vrijwilligers
tijdens de 25ste jubileumeditie van de Vriendenkring in 2019

(foto: (C) Kom Op Tegen Kanker)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *