Derde editie van ‘De Verkiezing van de leukste Carnavalsselfie’ !!!

Win(n)a(a)r(es) krijgt zijn of haar foto op canvas en prijzen ter waarde van 300 euro !!!
Ter gelegenheid van het carnaval in Temse en de deelgemeenten organiseert de webkrant Editietemse.be de derde editie van de Verkiezing van de Leukste Carnavalsselfie van groot-Temse.

De bedoeling is dat men tijdens de carnavalsvieringen in groot-Temse een leuke selfie neemt die te maken heeft met het carnaval. Iedereen kan deelnemen niet enkel carnavalisten, apart of in groep, maar ook ondermeer leerlingen van de diverse lagere scholen (tijdens het kindercarnaval ?) en toeschouwers van de carnavalsstoeten in Temse en de deelgemeenten, Steendorp en Elversele.

De redactie van de onlinekrant selecteert tien foto’s uit het ingezonden aanbod. Op die foto’s worden punten gegeven door een jury van enkele bekende Temsenaars. Daarbij ondermeer schepen van Toerisme Franky De Graeve (CD&V) en belleman Gerard Vercauteren.’

De winnaar krijgt de ingezonden foto in groot formaat op canvas en enkele prijzen, ter waarde van zowat 300 euro, geschonken door lokale handelaars uit de regio.

De foto, samen met alle contactgegevens (naam, adres en tel/gsm-nr.) moet ten laatste op 1 maart 2016 om 20 uur doorgestuurd worden via carnaval@editietemse.be met vermelding ‘Ik heb nota genomen van het reglement’

Het reglement is te lezen op de facebookpagina van de verkiezing: www.facebook.com/deleukstecarnavalsfoto

De verkiezing van de Leukste Carnavalsselfie 2016 werd mogelijk dankzij:

Taverne-Feestzaal de Gulden Cop, Slagerij Ardenia, Nagel – en Schoonheidssalon Looxs, Drankenhandel Prik & Tik Temse, Frituur Den Bengie, Ijssalon Foubert Sint-Niklaas en Toerisme Temse. 

Flyer DLCS 2016 ok

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *