Iedereen welkom op ploegvoorstelling van SV Blauw-Wit

TEMSE – Vorig jaar werd de nieuwe voetbalclub SV Blauw-Wit boven de doopvont gehouden. vanaf dit seizoen 2021-2022 start de club in 4e provinciale F met twee teams. Een eerste elftal en beloften. SV Blauw-Wit wil zich profileren als een gewone dorpsclub, een club waar iedereen terecht kan. Daarom is ook iedereen welkom op de voorstelling van de ploegen.

Vrijdag 27 augustus is er de ploegvoorstelling van de club bij garage Waasland Motors aan de Kapelanielaan 2c in Temse. Iedereen is coronaproof welkom voor een hapje en een drankje waarna het eerste elftal en de beloften worden voorgesteld die de kleuren van de club zullen verdedigen. Er zijn ook enkele verrassingen gepland.

Vrijdag 27 augustus om 19 uur ploegvoorstelling SV Blauw-Wit Temse Kapelanielaan 2c Temse

Info: www.svblauwwittemse.be

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *