Eerste gemeenteraad van het jaar weer digitaal te volgen

TEMSE – Morgen maandag 25 januari vindt de eerste gemeente – en OCMW-raad van het nieuwe jaar plaats. Net zoals de voorbije maanden is dit door corona een digitale versie, door iedereen te volgen via het YouTube-kanaal van het gemeentebestuur.

Naast de reguliere agenda van de gemeenteraad zijn er ook nu weer heel wat interessante aanvullende punten waarbij gemeenteraadsleden, vooral van de oppositie, vragen stellen aan burgemeester en schepenen.

Zo worden er ondermeer vragen gesteld over de controle van de quarantaineplicht, de communicatie van het lokaal rampenplan, de huurpremie’s en huursubsidies, het electrisch autodelen en vuurwerk tijdens de avondklok.

De digitale gemeenteraad en OCMW-raad: maandag 25 januari vanaf 19.30 uur te volgen via deze link.

Wie niet in de mogelijk is om de vergadering live te volgen kan nadien de opname bekijken op het youtube-kanaal van de gemeente Temse.

Ook de gemeentelijke commissies en gemeenteraden van de voorbije maanden kan men herbekijken via deze link

Bekijk de volledige gemeente – en OCMW agenda via onze sociale mediakanalen…

De aanvullende agenda bevat weer heel wat vragen van raadsleden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *