Garry Hagger brengt met nieuwe singel een eerbetoon aan Will Tura

TEMSE/TIELRODE – Geboren en getogen Tielrodenaar Gert Vanderhaeghe, alias Garry Hagger, maakt een droom werkelijkheid. Met zijn nieuwe single brengt hij een ode aan Will Tura, de Keizer van het Vlaamse lied.

“Op deze manier wil ik mijn respect uiten voor Will Tura
Garry Hagger

“Het idee om een nummer van Will Tura te brengen met een eigentijds arrangement en persoonlijke touch zit al heel lang in mijn hoofd. Will is een goede vriend van mij en was meteen enthousiast toen ik mijn idee uit de doeken deed. Ik vind het dan ook een hele eer om op deze manier mijn respect te mogen uiten voor Will Tura en zijn carrière”.

Positieve vooruitzichten

“De keuze van het nummer was iets moeilijker. Will heeft zoveel goede nummers! Uiteindelijk voelde het toch logisch aan om voor ‘Vlaanderen Mijn Land’ te gaan. Het nummer straalt kracht en hoop uit, gevoelens die we volgens mij goed kunnen gebruiken in deze tijden. Nu er al wat meer positieve vooruitzichten zijn, is het tijd om ons vizier te richten op de toekomst en om opnieuw buiten te komen.

Als er dan toch iets positief was aan de lockdown, dan is het wel dat ik sindsdien heel vaak ga fietsen en daardoor op de meest feeërieke plekjes terecht ben gekomen. Ik heb, net zoals veel mensen, ontdekt hoe prachtig ons Vlaamse landschap eigenlijk is. Wanneer ik het Vlaamse land doorkruis om op te treden, kom ik natuurlijk ook op zeer veel plekken, maar op de koersfiets kom je op plaatsen terecht die je met de auto nooit zou kunnen vinden”, zegt Garry Hagger met de glimlach.

Vlaanderen Mijn Land’, de nieuwe single van Garry Hagger, is vanaf 5 januari beschikbaar op alle grote streamingplatformen.

De hoes van de nieuwe singel van Garry Hagger

 

Bekijk hier de gloednieuwe videoclip…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *