Extra studeer- en examenplekken voor studenten in Temse

TEMSE – Omdat niet iedereen de luxe heeft een eigen stille studeerplek te hebben thuis, voorziet het Lokaal Bestuur Temse in een aantal extra stille studeerplekken en examenruimten waar studenten vanaf 4 januari elke dag terecht kunnen.

De studeerplekken zijn voorzien in de feestzaal van het Gemeentehuis en in de fuifzaal van JOC De Nartist.

“Nieuw zijn de examenruimten in AC De Zaat en het Natuurhuis, stille ruimten met internetvoorzieningen die studenten de mogelijkheid geeft om op een rustige manier hun online examen te kunnen afleggen”, zegt schepen van Jeugd Tineke Van Britsom (N-VA) .” Om alles coronaveilig te kunnen organiseren dienen studeer- en examenplekken vooraf gereserveerd worden.”

“Om het aanbod kenbaar te maken bij de studenten krijgt elke jongere tussen 18 en 26 jaar een postkaart met nieuwjaarswensen in de bus”, klinkt het. “Elke student wordt daarbij opgeroepen om een online vragenlijst in te vullen om in de toekomst het aanbod aan studeer- en examenruimten in Temse zoveel mogelijk op hun noden af te stemmen.”

Info
Uitgebreide info over blokspots (studeer- en examenplekken) in Temse vind je via https://www.jeugd-temse.be/blokspots-temse/

Schepen Tineke Van Britsom (N-VA) met de nieuwjaarskaarten voor studenten

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *